torsdag den 31. marts 2011

Romantiske roser

Dagens smykke er et par ørestikker i hvidguldsforgyldt kobber.  De har facon som en rose, og er præget så de virkelig fanger lyset og glitrer smukt.  Nedenunder hænger der en stor shell-perle, i off-white.

En shell-perle er en perle der er støbt af knust perlemor.  Så det er en forholdsvis billig måde at fremstille perler på, som har samme glans som ægte perler, da de jo består af det samme.

Det er en rigtig flot ørestik, smuk til brud, eller konfirmand, men naturligvis også til alle andre der gerne vil dyrke det romantiske look her til foråret.
De er også rigtig flotte og lidt mere "rock'n roll" sammen med mørk denim eller skind, en virkelig flot og fræk kontrast.

Øreringen er 2,6 cm lang, og selve perlen er 10 mm.

Prisen er 120,- kr.

onsdag den 30. marts 2011

Alletiders Amazonit


Hejsa.

I dag vil jeg vise jer en smuk halskæde i Amazonit. 
Amazonit er en halvædelsten, og kaldes også Amazonsten.  Den skulle være særlig egnet at bære for dem der er født i fiskens eller vandmandens tegn, men jeg er sikker på at den er smuk på langt de fleste. Stenen skulle være med til at give bæreren autoritet og selvrespekt, og den skulle have en positiv indvirkning på blære, nyrer, hjerte og øjne.
Selve halssmykket er lavet af håndfacetterede amazonitsten, sat sammen med guldfarvede Swarowski-krystaller.  I midten hænger et stort håndskåret blad af amazonit.   Det bageste stykke af kæden er lavet af mindre glatslebne amazonitsten, for at gøre kæden mere behagelig at have på.  Den er lukket med en forgyldt karabin-lås.
Det er en rigtig flot og iøjenfaldende halskæde, og den lyse blågrønne farve er superflot til hud der har fået lidt farve, eller udenpå en bluse.
Kæden er 43,5 cm lang, og vedhænget er 52 x 41 mm.

Prisen er 295,- kr.



tirsdag den 29. marts 2011

Glitrende guld

Hej og godmorgen

I dag vil jeg forsøge at lægge et billede ind af nogle forgyldte øreringe jeg lige har lavet. 
Det er meget enkle, de består bare af en forgydt "hamret" oval.  Den er buet let, så der kommer et rigtigt flot spil i den ujævne overflade.  Så der er sådan lidt "bling".
Øreringene er 4 cm lange inklusiv bøjlen og de koster 45,- kr.
De leveres naturligvis med siliconebagside.

mandag den 28. marts 2011

Nu forstår jeg ingenting.........

og det er jo ikke første gang.

Men det indlæg jeg lige har postet, altså i dag mandag d. 28. marts er lagt ind som værende ældre end det jeg postede i går, det fatter jeg altså ikke.  Men bare lige så I ved det, jeg har postet et indlæg med billede i dag ;o)

søndag den 27. marts 2011

Billedfri søndag????

Hej allesammen.

I dag lader det til at der ikke skal postes noget indlæg med billede på :o(

Ligemeget hvad jeg gør, kan jeg ikke lægge noget billede ind, men jeg bliver ved med at prøve, og håber det lykkes på et tidspunkt, og så må jeg jo lægge dem ind der mangler.

God søndag

Hilsen Helle

Afslappet armbånd


Hej igen, nu har jeg fundet ud af hvorfor jeg ikke kunne lægge billeder ud i går, og heller ikke i morges.  Der er simpelt hen kun 300MB til rådighed til billeder, og de fylder altså godt.  Derfor har jeg nu taget den første uges billeder og gjort dem mindre, og det må jeg så gøre løbende, så kig godt på dem mens de er nye.        

I dag vil jeg vise jer et armbånd i brune og turkis farver, en flot og fræk farvesammensætning.  Det er et armbånd bestående af både glas- metal- og plast-perler.  Det er fine farver til hud der har fået en smule farve, da især den turkis farve fremhæver solbrændtheden.
Låsen er en stavlås i forsølvet kobber.
Armbåndet er 19,7 cm langt incl lås, og den store perle i midten er 2.2 x 1,2 cm.

Prisen er 75,- kr.

lørdag den 26. marts 2011

Dejlige dråber


Hej og god weekend.

I dag har jeg lagt 2 billeder på, fordi øreringene er ens, bortset fra farven. 
De er søde og farverige, og sætter lidt kulør på dagen med deres klare farver og fine glans.
Selve ørekrogen er af forsølvet kobber, og både de runde og de dråbeformede perler er af glas.
De er 2,9 cm lange inklusiv ørekrog, og leveres med siliconebagside, så de bliver siddende på plads.
De koster 35,- kr pr par.

fredag den 25. marts 2011

INFO

Hej igen.

Hvis du skulle få lyst til at købe et, eller flere, af mine smykker, kan du bare sende mig en mail på puttegirl@gmail.com, så kan vi aftale nærmere med hensyn til levering, betaling etc.
Alle smykkerne bliver leveret i gavepose eller æske, lige til at forære væk.

Venlig hilsen og god weekend til alle
Helle

Jade og blade .... ballade?

Hej, idag vil jeg vise jer et sødt halssmykke, med et dråbeformet vedhæng i indfarvet jade, i en smuk mættet dyb orange farve, sat sammen med et forgyldt blad. Et sødt smykke der liver op med sin iøjenfaldende farve.
Blad og kæde er lavet i forgyldt kobber, og er mere blankt i virkeligheden end billedet viser.
Dråbevedhænget er 2,2 cm og bladet er lidt større.  Kæden er en fin spinket kuglekæde der er 40 cm lang + 3,5 cm forlængerkæde.
Prisen er120,- kr.

torsdag den 24. marts 2011

Søde sommerfugle

Hej igen. 
Inspireret af solen og det nye forårstøj i butikkerne har jeg lavet et par supersøde øreringe, der passer perfekt til forår og sommer med deres meget lette og luftige udtryk.
De er lavet i forsølvet kobber, og de vejer næsten ingenting, og med deres fine sølvfarve, kan de bruges sammen med det meste.
De måler 2,7 cm inklusiv ørebøjle, og de leveres med siliconebagside, så du ikke taber dem.

Prisen er 40,- kr.

onsdag den 23. marts 2011

Fint forgyldt

Godmorgen til en dejlig solskinsdag, hvor er det skønt at se solen fremme flere dage i træk.

Øreringene jeg vil præsentere i dag, er udelukkende lavet i forgyldt kobber, og består i alt sin enkelthed af et lille "guldkors" der hænger i en lang ørebøjle.  De er rigtig søde og enkle og passer til det meste og de fleste.
Gode hvis du vil ha' noget der hænger uden at det er stort og voldsomt.
Korset er 1,2 cm højt og hele øreringen måler 3,8 cm.
Prisen er 70,- kr.

tirsdag den 22. marts 2011

Red & roses

I dag vil jeg vise jer et par fantastisk flotte og funklende øreringe jeg har lavet.  De er rigtig fine til forårets mange fester.
Stikken er formet som en rose, og lavet i hvidguldsforgyldt kobber, og lukkeren bagpå er af silikone, for at genere øreflippen mindst muligt. Selve rosen er 9 x 11 mm. 
Nedenunder hænger en smuk rød dråbeformet krystal på 11 mm, pyntet med en lille sølvblomst på undersiden. Farven på krystallen er mørkere rød i virkeligheden.
Hele øreringens længde er 2,8 cm og de koster 120,- kr.

mandag den 21. marts 2011

Overvejende onyx

Hej, så starter en ny dejlig uge, med forårsvejr, håber jeg.

Jeg er tilbage ved øreringene, og i dag er det et par enkle øreringe i sort poleret onyx.  De sidder på en ørebøjle af forgyldt sterling-sølv, og er sat sammen med små forgyldte blomster.  Enkelt og smukt. De er lige store, billedet er bare taget lidt skævt.
De er 2,2 cm lange excl. ørebøjlen, og der følger silikone-bagsider med, så du ikke taber dem.
De koster 80,- kr.

søndag den 20. marts 2011

Hotte hoveder

Her er et par armbånd af den lidt mere "rå" slags, noget af det jeg selv er helt vild med :O) 
Det er lavet af sorte perler i indfarvet "mountain jade", trukket på en kraftig elastik. Der er så isat 2 kugler af forsølvet kobbertråd og et grinende og meget charmerende,kranium i henholdsvis lyslilla og rød howlite.
Det er et flot armbånd der bliver lagt mærke til, og det går godt sammen med andre store smykker i f.eks sølv, men er også en rigtig fræk kontrast til små fine smykker.
De er ca 18 cm lange, og de sorte perler måler 1,2 cm og den store lilla/røde måler 1,4 x 1,7 cm. 
De koster 80,- kr pr. stk.

lørdag den 19. marts 2011

Blåt til lyst

Hej igen, solen skinner og foråret er endelig over os :o) Vejrudsigten lover tørvejr, lidt sol og omkring 10 grader.........

Derfor har jeg lavet endnu et forårssmykke (det kan selvfølgelig også bruges resten af året).
Det er lavet af smukke glitrende lyseblå facetslebne krystaller. De fanger lyset utroligt flot, som det også kan ses af billedet.  Hver krystal er 6 x 4 mm og der er knude mellem dem, så de falder flot om halsen.  Selve halskæden er 45 cm lang incl låsen, som er en stavlås i forsølvet kobber. 
Vedhænget, der er formet som et blad, og også er fremstillet i forsølvet kobber, er 4,2 cm langt, heraf måler selve bladet 2,9 cm.
Vedhænget er løst og kan tages af, hvis man ønsker at bruge kæden alene, og på den måde får man 2 i 1.
Prisen er 185,- kr.

fredag den 18. marts 2011

Pæn porcelæn

Her på en råkold og frysende marts-dag, synes jeg det er på tide med noget lidt mere forårsagtigt. Derfor vil jeg præsentere det her fine armbånd, som med sine jeansblå farver er perfekt til foråret, og super tilbehør til netop jeans og f.eks en hvid skjorte/T-shirt/trøje......

Armbåndet er lavet på en kraftig gennemsigtig elastik. Perlerne er fortrinsvis melerede porcelænsperler, der er også 2 forskellige forsølvede perler, en shell-perle og en sort onyx.  Imellem hver enkelt perle er der 2 små sølvblomster.  Et fint armbånd der passer til det meste.
Længden er 18,2 cm og perlerne er ca. 10mm i diameter.   Prisen er 85,- kr.

torsdag den 17. marts 2011

Guld og granater

Hej igen,

I dag fortæller overskriften til dagens smykke næsten alt.  Jer arbejder stadig i forgyldt kobber, og igen med en lukket bricure ørebøjle, med en lille vifte/musling til at pynte foran på bøjlen.
Stenene er de mørkerøde Almandin granater, som er de mest almindelige granater, og er månedssten for januar.  De er meget dybt røde, halv-gennemsigtige og har en smuk glans.
De er sat sammen med små forgyldte blomster, ligesom der hænge en lille blomst under hver ørering.
De er 3 cm lange exclusiv bøjlen, og smukke både til hverdag og fest, og de koster 85 kr.

onsdag den 16. marts 2011

Amazing Ametyst

Så er jeg jeg her igen, på en fantastisk og kold solskinsmorgen.
Igen er det øreringe jeg har lyst til at vise frem, også i dag er de lavet i forgyldt kobber, og med en bricure ørebøjle, med en sød lille vifte/musling til pynt på selve bøjlen.
Stenene er lyslilla ametyst i en fin kvalitet, der dog ikke er 100% klar, men absolut en smuk sten.
Øreringene er 1,8 cm lange exclusiv ørebøjlen, og prisen er 90 kr.

Billedkvaliteten er desværre ikke så god, men jeg arbejder kraftigt på at forbedre den :o)

tirsdag den 15. marts 2011

Populære peridoter

Her er så endnu et par øreringe i forgyldt kobber. De er lavet på en bricure (en lukket ørebøjle), med en lille vifte eller musling til pynt foran. Derudover er de forgyldte dele sat sammen med den smukke lysegrønne ædelsten peridot, i små slebne gennemsigtige stykker. 
Peridot siges at være månedssten for dem der er født i august.
Længden er 3.2 cm exclusiv bøjlen.
De koster 105,- kr.

mandag den 14. marts 2011

Her er så mit første billede, kvaliteten er desværre set bedre.  Det er som I måske kan se et par ørestikker.
De er lavet i forgyldt kobber, med en 4 mm cubic zirkonia på selve stikken (det er dem der reflekterer lyset så kraftigt på billedet) og en forgyldt stjerne som hænger nedenunder. De er utroligt søde og har masser af "bling".
De er ca 1,8 cm lange, så de er også anvendelige til hverdag.
Prisen er 70 kr for et par.

Ny blog, nu med opdateringer

Hej igen,

efter alt for længe er jeg tilbage på bloggen. Jeg har desværre mistet adgangen til min "gamle" smykker-2die4 blog, og har derfor oprettet denne.
Meningen er at den helst skal opdateres med et nyt smykke hver dag, så må jeg se om jeg kan nå det.
De fleste af smykkerne jeg laver er til salg, og der vil stå pris ved hver enkelt.

Jeg håber meget at I kan li' dem, for jeg glæder mig til at vise jer dem.

Hilsen Helle